Moeite met het maken van social media posts?

Social media & Marketing support

Hulp nodig bij jouw online zichtbaarheid?

Meer eenheid, originaliteit en sales via jouw bedrijf

Dit kan eenmalig zijn voor het maken van een marketingplan of samen eens goed kijken naar de social media kanalen. Maar heb jij geen zin om elke keer weer op Instagram te posten of heb jij maandelijks een steuntje in de rug nodig bij het maken en bedenken van je posts voor social media? 

Wij helpen je graag met bovenstaande. Voor iedereen is een passende oplossing!

Susanne Bos Administratie

“Wendy helpt mij met online marketing. Ik begon met een Instagram cursus. Ik wilde hier wat mee, maar wist niet zo goed wat. Vervolgens werd het een mooi maandpakket waarin we de strategie bepalen en ik ook nog eens input krijg voor posts.

Ik maak de post zelf maar het is superfijn om hierover te sparren! Ik heb nogal een blinde vlek voor mijn werk als boekhouder en wat voor mij vanzelfsprekend is, is voor een volger super interessant. Het allerfijnste vind ik de kennis van de paardenbranche! Wij paardenmensen zijn toch anders en dat bedoel ik positief! Kortom Wendy is echt een aanrader als je hulp zoekt met online marketing!’