Een frisse kijk op jouw bedrijf nodig?

Business coaching

Een Equine business Boost nodig?

Een nieuwe kijk op jouw bedrijf, plannen en dromen geeft richting en inspiratie!

Wil jij sparren over de toekomst van jouw (mogelijke) hippische bedrijf? Loop je ergens tegenaan of wil je gewoon meer leren over het inzetten van social media voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag! Je kan kiezen voor een Business Boost of Business Call!

Equine Business Boost

Tijdens een Business Boost werken we samen aan jouw bedrijf! Dit is een live bijeenkomst bij jou op locatie of op de Waalsehoeve in Tull en ‘t Waal. 

Een Business Boost duurt 1.5 uur per keer en je kan ervoor kiezen om eenmalig deze boost te doen of maandelijks en een (half)jaartraject te kiezen. Tijdens deze boost pakken we elke keer een probleem aan waar jij tegen aanloopt en geven jou tips en inspiratie om je doelen te behalen.

Afhankelijk van je vraagstukken overleggen wij wie jou het beste kan helpen.

Business Coaching door Monique Hijdra en Wendy Plomp

Equine Business Call

Heb jij een korte vraag waar je telefonisch wat hulp bij kan gebruiken? Dat kan ook! Via een Equine Business Call helpt 1 van ons jou met jouw vraagstuk. Deze snelle oplossing zorgt ervoor dat jij weer vlot op de juiste weg naar succes zit.

Kosten Business Coaching

  • Een Equine Business Call van 45 minuten:  € 50,- eerste gesprek 
  • Opvolgende Equine Business Call max 60 minuten: € 62,50 per gesprek
  • Een Equine Business Boost van 1,5 uur: € 179,-
  • Halfjaar traject van 6 bijeenkomsten: € 1050,-
  • Jaartraject met 12 bijeenkomsten: € 2000,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% btw.

Wil je deelnemen aan een traject, vul dan hieronder het inschrijfformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op voor meer informatie. 

Toen ik de beslissing nam om fulltime te gaan werken in mijn bedrijf Het Soepele Paard, heb ik Wendy ingeschakeld. Mijn werkzaamheden lopen al 10 jaar goed, maar ik wilde met iemand van buitenaf kijken naar wat er nog anders en beter zou kunnen om fulltime door te kunnen. Wendy is scherp en duidelijk en denkt echt met je mee. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven en me over drempels heen geholpen en daardoor zie ik al na 6 maanden mijn bedrijf groeien! Maar… Je moet het wel zelf doen! Dus, je krijgt de handvatten aangereikt, maar je zult zelf aan de slag moeten. Wendy houdt tussen de afspraken door vinger aan de pols of het allemaal lukt en je kunt tussendoor terecht bij haar voor advies. Ik ben dankbaar voor het sparren en zal zo nu en dan nog eens aankloppen voor een businessboost!