Meer tijd nodig voor jouw business?

Hippisch virtual assistent

Wat doet een Virtual Assistent (VA)?

Meer focus, rust en structuur binnen jouw bedrijf

Waar moet je aan denken bij een Hippisch Virtual Assistent, ook wel VA genoemd? Wij nemen alles uit handen wat wij digitaal over kunnen nemen, denk hierbij aan

  • Agendabeheer
  • Marketing support
  • Beantwoorden van de telefoon
  • Organiseren van events en online bijeenkomsten
  • Opstellen van enquêtes
  • Marktonderzoek
  • Fotoshoots
  • Enz… 

Een VA biedt dus administratieve en technische ondersteuning bij jouw bedrijfsvoering. Hierdoor heb jij meer tijd om te focussen op datgene wat jij het liefste doet. Equine Business Babes denkt graag met jou mee, noem het maar op en wij organiseren het! Het gehele, of gedeeltelijke,  office en marketing management nemen wij over.

Agendabeheer

Door je agendabeheer uit te besteden krijg jij meer rust en focus op datgene wat jij het liefste doet binnen jouw bedrijf! Klanten die ons inschakelden hebben al ervaren dat hun bedrijven hierdoor konden groeien, nieuwe producten gelanceerd konden worden en zij weer tijd kregen voor familie en vrienden. 

Herken jij jezelf in onderstaande punten?
– ‘s avonds nog druk met het beantwoorden van mail en telefoon
– een overvolle en onoverzichtelijke agenda
– veel goede ideeën maar geen tijd om deze uit te werken
– steeds gestoord worden door je telefoon tijdens je werk
– klanten die klagen over onbeantwoorde mails
– geen tijd voor familie en vrienden
Schakel dan nu ons in en neem weer controle over je leven en laat je bedrijf groeien!

Jolanda van der leeden Zintuig

“Sinds juli 2020 werk ik heel fijn samen met Wendy van Equine Business Babes! Ze verzorgt mijn complete klantenplanning en de social media voor mijn zadelmerk. Heerlijk hoe zelfstandig Wendy te werk gaat, ze is alert, effectief, punctueel, origineel en klantgericht. Ik kan haar bij iedereen aanraden, al zou ik haar het liefst voor mezelf houden…”

Akas Saddlery

“Wendy verstaat haar vak, en hoewel ik mijn mail nauwelijks meer lees, is de feedback van uit het werkveld positief. Klanten waarderen de snelheid van reageren en de manier van communiceren.

Dit geeft mij een gerust gevoel. Het uit handen geven van mijn agenda, routeplanning en beantwoorden van inkomende mail scheelt mij enorm veel tijd. Tijd die ik weer kan benutten om bezig te zijn met klanten. En mijn andere bedrijf. Ik sluit niet uit dat ik dit straks dan ook uitbesteed aan Wendy.

Want deze business Babe is niet alleen hippisch onderlegd! Ze staat haar mannetje ook op zakelijk vlak.”