De gezichten achter Equine Business Babes

Het team

Wendy Plomp

Oprichter Equine Business Babes

Deze online marketeer met een passie voor Instagram is ook sinds 2008 de eigenaresse van de Waalsehoeve. Daar fokt zij dressuurpaarden die vanaf veulen af aan wereldwijd verkocht worden via social media. Haar kennis over Instagram deelt zij graag met andere (hippische) ondernemers. Als oprichter van Equine Business Babes wil Wendy de hippische community motiveren en inspireren en dichter bij elkaar brengen.

Wendy Plomp, virtual assistant van Equine Business Babes

Monique Hijdra

Business Coaching & Events

Tijdens haar HBO studie Facility Management begon Monique in 2004 haar eigen dressuurstal. Daarnaast werkt zij sinds 2015 als freelance projectleider binnen diverse hippische evenementen en projecten. In 2017 verkocht zij haar pensionstal en veranderde haar bedrijfsnaam van MH Stables naar PK4YOU. Monique gelooft in de kracht van de samenwerking en dit komt terug in het coachen en haar werkzaamheden bij Equine Business Babes. 

Monique Hijdra

Kim van garderen

Social Media & TikTok trainingen

Met haar 25 jaar staat Kim midden in de jongere doelgroep. Naast haar werk als fotograaf brengt zij ook heel wat uur door op social media. Na haar opleiding Communicatie Multimedia Design is haar droom om fotografie en social media te combineren. De passie voor paarden zat er al jong in en nog steeds is zij actief in de paarden. Met haar bedrijf KvG Fotografie richt zij zich op de fotografie van paarden, honden en hippische ondernemers. Voor EBB is zij mede-verantwoordelijk voor TikTok.

Kim van Garderen Fotograaf Equine Business Babes