Hulp nodig bij jouw event?

Event organisatie

Hulp nodig bij de organisatie van jouw event?

Professionele organisatie, groot netwerk en zelf genieten

Bij het organiseren van een  evenement komt een hoop kijken. Denk bijvoorbeeld aan een programma, sprekers, een locatie en publiciteit. Waar begin je? En hoe ga je alles regelen? Equine Business Babes heeft ruime ervaring met organiseren van verschillende soorten evenementen. Daarom denken zij graag met jou mee en nemen het werk voor je uit handen. Zodat jij met een tevreden gevoel terug kan kijken op het evenement en er zelf ook van kunt genieten. 

annemarie-van-toorn

“Equine Business Babes heb ik benaderd om voor mij het event Paard & Toga, te organiseren. De website van Equine Business Babes sprak mij al enorm aan en na een eerder gesprek gehad te hebben met Wendy was ik ervan overtuigd dat ik EBB zou vragen om mij te helpen met de organisatie van het event. Het netwerk van EBB binnen de paardenwereld was uiteraard een belangrijke factor maar met name de prettige communicatie en kennis die zij duidelijk hebben om een dergelijk event te organiseren was voor mij de doorslaggevende reden om samen met EBB het event te organiseren.

Binnen vier weken een event organiseren is zeker geen sinecure maar EBB heeft het fantastisch gedaan. Het huren van de geschikte locatie, de ticketverkoop en het onder de aandacht brengen van mijn event bij het publiek is allemaal door EBB gedaan en niet zonder succes! Het resultaat was een volle zaal met enthousiaste ondernemers. Dat het event zo’n succes is geweest heb ik zeker te danken aan EBB zonder wie ik dit niet voor elkaar had gekregen. Het contact met Wendy, Monique en Kim (fotografie) was buitengewoon prettig. Deze ervaring heeft mij doen besluiten mijn social media voortaan door EBB te laten verzorgen. Een absolute aanrader!!”